Et godt designet logo er din virksomheds varemærke

Dine kunder kender dig på din fremtoning, og her er dit logo dit stærkeste og mest relaterbare personlige udtryk. Med det rigtige logodesign sikrer du din virksomhed et stærkt udtryk og ikke mindst en genkendelighed, der vil skabe stor værdi.

Hos Komunikado udvikler vi stærke og personlige logodesigns, der kan gå igen i al din kommunikation, og som dine kunder selvfølgelig let vil kunne genkende og forholde sig til. 

 

Se vores cases

Et professionelt designet logo er en stærk investering

En del start-ups vælger af økonomiske årsager at designe deres eget logo, og det kan være et ganske fint sted at starte. Men når din virksomhed skal vækste, og du skal have skabt et stærkt brand og en hårdtslående onlineidentitet, så er det på tide at få udviklet et professionelt logodesign, der repræsenterer din virksomhed bedst muligt på de rigtige platforme. 

Dit logo er sammen med dit visuelle udtryk et af dine vigtigste brandaktiviteter, der på én og samme tid skal være genkendeligt, tillidsvækkende, repræsentativt og en del af din virksomhedsfortælling.

Derfor er et professionelt logodesign en rigtig god investering, for selvom det koster noget at få udviklet et professionelt logodesign, så sparer det det dig både tid, penge og ærgelser på den lange bane. Samtidig skaber det gode logodesign hurtigt værdi for din virksomhed, der fremstår professionelt og med de rigtige værdier. 

Sammen skaber vi det rigtige logodesign

Hos Komunikado sørger vi altid for altid at sætte os grundigt ind i din virksomhed, når vi skal designe dit logo, men der er ingen, der kender din virksomhed, som du selv gør. Og derfor har vi altid samarbejdet i højsædet - gennem hele processen. Med din indsigt og vores kompetencer og erfaring kan vi sammen skabe det helt rigtige logo, som din virksomhed kan have glæde af i mange år frem. 

 

Læs mere om designmanualer

Logodesignet fuldender din brandidentitet

Et godt designet logo er et logo, der simpelt og effektiv udtrykker din virksomheds personlighed, værdier og holdninger, så det med få virkemidler kan skabe genkendelse hos og relationer til din kundegruppe. 

Logoet er derfor et af grundelementerne i din visuelle identitet og fremtoning og ikke mindst i al din visuelle kommunikation. Med de rigtige farver og grafiske kneb kan dit logo være med til at skabe hurtig genkendelse og vække tillid hos dine kunder, også selvom du kun bruger delelementer af dit logo. 

Det kræver dygtige specialister, designmæssige færdigheder, tålmodighed, indsigt og viden at lykkes med at skabe et godt logo design. Alt det har vi hos Komunikado. Vores specialister har nemlig stor erfaring med at skabe logoer, der rummer alt det, der gør at din virksomhed er godt og professionelt præsenteret og kommer rigtigt til udtryk gennem logo-designet.

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Logodesignet skal fungere i samspil med helheden

Der er mange elementer, der skal tænkes på, når du vil have det bedste ud af at have din virksomhed repræsenteret online, og hos Komunikado har vi styr på det hele. Vi står for alt lige fra de første analyser af din målgruppe, til designet af dit logo og udviklingen af samspillet mellem det og resten af din visuelle identitet. 

Vi ser ud over landets grænser

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være helt sikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at dit logo design altid er up-to-date på de nyeste trends.

Vi skaber tilfredse kunder

Vi brænder for det, vi laver, og vi er altid parate til at gå den ekstra mil for at give dig den rigtige løsning fra start. Vores energiske team giver altid alt, hvad de har, så du kan være sikker på, at vi leverer det bedste slutprodukt til dig. Vores logodesigns er professionelt udviklet, og det er derfor, vi gang på gang skaber tilfredse kunder. 

Vi arbejder helhedsorienteret

Alle vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for netop din forretning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig allerede fra konceptudviklingens start og til markedsføringen af den færdige løsning. Når vi designer logoer, så tager vi altid helheden i betragtning, og vi bruger al vores viden og kompetencer til at skabe lige nøjagtig det log, der skaber værdi for din virksomhed. 

Vi har drevet digitalt bureau i 10 år

Komunikado har eksisteret siden 2009, og siden vi startede, har vi arbejdet med at designe logoer, der er unikke og skaber værdi for vores kunder. Derfor ved vi, hvad der virker, og vi ved, hvad vi er dygtige til, og det er det, der sikrer dig, at du får de bedste løsninger og logodesigns.