Dine brugere forventer at blive mødt af en professionel hjemmeside 

Vi ved, hvordan vi udvikler en professionel hjemmeside, der lever op til dine kunders høje forventninger - for din hjemmeside skal være meget mere end bare dit visitkort.

Alle de professionelle hjemmesider, vi udvikler, sætter fokus på brugevenlighed og brugeradfærd. Det giver nemlig hjemmesider, der skaber værdi for din virksomhed, der med det samme vil opleve højere konverteringsrater i form af flere salg og henvendelser.

 

Se vores cases

En professionel hjemmeside sikrer dine kunder en god start på rejsen

Din hjemmeside er ofte det første sted, dine kunder møder dig og din virksomhed, og det er altså her deres kunderejse begynder. 

Når din virksomhed har en flot og funktionel hjemmeside, vil dine kunder med det samme bliver overbevist om, at det er din virksomhed, de skal vælge frem for dine konkurrenters. 

Din hjemmeside er en vigtig del af din virksomheds helhedsindtryk

Hos Komunikado tager vi altid dine kunder i betragtning, når vi skal udvikle din professionelle hjemmeside. Og vi sørger for, at det er et grundigt analysearbejde, der ligger bag udarbejdelsen af din professionelle hjemmearbejder. Bag udviklingen af vores hjemmesider ligger:

  • Kundeanalyser
  • Adfærdsanalyser
  • Brugerundersøgelser
  • Udforskning af designtrends
  • Undersøgelser af de online markedsføring-muligheder på området 

 

Kontakt os

En gennemtænkt professionel hjemmeside overbeviser kunden 

Når vi udvikler professionelle hjemmesider for vores kunder, arbejder vi altid ud fra et klart defineret strategisk formål, hvor fokus er på at skabe gode brugeroplevelser for målgrupperne.

For at vi kan lykkes med det, kræver det, at vi får en solid indsigt i netop din virksomhed og dine målgrupper - det sker typisk i forbindelse med en 

Strategiworkshop:

  1. Hvad er visionen og missionen for din virksomhed?
  2. Jeres produkter og Unique Selling Points
  3. Målgrupperne og deres kendetegn
  4. User stories og kunderejsen

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi skaber gode brugeroplevelser og professionelle hjemmesider

Komunikado har eksisteret siden 2009. Det vil sige, at vi har over 10 års erfaring med udvikling af professionelle hjemmesider. Vores egne danske eksperter dygtiggør sig hele tiden, og du kan derfor regne med, at vi altid yder dig den bedste service. Vores ydelser er gennemtestede og kvalitetssikrede. 

Vi arbejder professionelt og personligt

For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder en professionel og personlig oplevelse. Vi ønsker at skabe det bedste samarbejde med vores kunder, og det betyder, at vi ikke går på kompromis med hverken det personlige eller professionelle. Vi sørger for at have vores kunder med på hele rejsen.

Vi arbejder helhedsorienteret 

Alle vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for netop din forretning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig allerede fra konceptudviklingens start og til markedsføringen af den færdige professionelle hjemmeside.

Vi ser ud over landets grænser

Selvom vi er et lokalforankret team, kan du være helt sikker på, at vi altid har 100 procent styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet i ind- og udland. Vi skeler faktisk i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at dit website altid er up-to-date på de nyeste trends.

Vi skaber unikke professionelle hjemmesider

Vi sørger altid for at finde de elementer, der gør din virksomhed unik, så vi kan skabe en professionel hjemmeside, der skiller sig ud fra mængden. Det er vigtigt, at du og dine kunder kan genkende din virksomheds værdier og holdninger i alle elementer af din hjemmeside, og derfor vil vi altid sætte os grundigt ind i din virksomhed, inden vi vi udvikler din næste professionelle hjemmeside.