Digitale strategier står bag succesfulde websider

Få gang i din virksomhed med en skarp digital strategi

Med en gennemtænkt og velorkestreret digital strategi kan din virksomhed indfri sit online potentiale og skabe værdi og vækst, så du får succes online. 

Vi er eksperter i at udvikle online løsninger, hvor der er taget højde for hele den digitale strategi, så din virksomhed hele tiden har de bedste forudsætninger for at skabe vækst online. 

 

Se vores cases

Brugertilpasset digital strategi 

Vores digitale strategier er personligt udviklede til din virksomhed

Den digitale strategi er den overordnede strategi for, hvordan din virksomhed skal tage sig ud online, og den er altid udformet med øje for din virksomheds websides vigtigste besøgende, nemlig den eksisterende kunde og ikke mindst den potentielle kunde.

Med en personligt udviklet digital strategi efterlader vi et helhedsindtryk hos brugerne, når de besøger jeres webshop eller hjemmeside, der giver dem lyst til at henvende sig til jer og handle hos jeres online virksomhed.

Vi sætter os ind i din virksomhed 

Når vi skal udvikle en digital strategi er vores første og vigtigste skridt derfor at lære din virksomhed og dine brugere at kende. For at vi kan lykkes med det, kræver det, at vi får en solid indsigt i netop din virksomhed og dine målgrupper - det sker typisk i forbindelse med en strategiworkshop. 

Strategiworkshop:

  • Hvad er visionen og missionen for din virksomhed?
  • Jeres produkter og Unique Selling Points
  • Målgrupperne og deres kendetegn
  • User stories og kunderejsen
Kontakt os

Digital strategi er fundamentet for din online tilstedeværelse

Helhedsorienterede løsninger på baggrund af den digitale strategi

Efter det omfattende arbejde med at analysere alle aspekter af din virksomhed og undersøge dine kunders adfærd og forventninger, kan vi udarbejde en gennemtænkt digital strategi, der danner grundlag for hele virksomhedens online identitet. 

Vi sørger derefter for, at alle aspekter af din webside er bygget op ud fra de retningslinjer, vi har udviklet i den digitale strategi, så brugeroplevelse er helt i top hos de besøgende fra start til slut. Vi tager højde for alle elementer, og vi ved selvfølgelig, hvad der virker.

På den måde skaber vi helhedsorienterede webløsninger, der igennem mere end ti år har skabt vækst og værdi for vores kunder. 

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Digital strategi, der er tro mod din virksomhed

Vi sørger altid for, at alle funktioner, informationer og designs på din webside appellerer til dine brugeres adfærd og behov, samtidig med at de er tro mod din virksomheds værdier og holdninger, og så både du og dine kunder altid kan genkende dem. Vi sætter nemlig en ære i at skabe produkter, som både du og vi er stolte af. 

Vi har mere end 10 års erfaring 

Lige siden vi startede vores webbureau i 2009, har vi arbejdet med at udvikle digitale strategier for vores kunder, og vi er altid lykkedes med at skabe gode brugeroplevelse, og vi har flere gange skabt prisvindende digitalt design. 

Vi skaber interesserede kunder og brugere

Hos Komunikado er den vigtigste forudsætning for en succesfuld digital strategi, at vi skaber overskuelige og inspirerende webuniverser, som gør kunder og brugere interesserede og hjælper dem til at foretage de handlinger, der giver værdi for din virksomhed - det er din sikkerhed for at få succes på nettet.

Vi sætter os ind i helheden

For os er et godt samarbejde afgørende for, at vi kan udvikle et slutprodukt, som både vi og du er stolt af og glad for. Vi sætter os derfor altid grundigt ind i din forretning, herunder dine produkter og services, dine målgrupper og hvad der gør din forretning unik, og vi har altid dig med på hele rejsen. Det er også den grundige forståelse for din virksomhed og din kundemålgruppe, der hjælper os til at skabe digitale strategier med fokus på personlige og strategiske brugerrejser. 

Vi tager hånd om det hele

Vi tager hånd om alt lige fra det første analysearbejde til udvikling af din webside og implementering af den online markedsføring. Sådan sikrer vi, at din digitale strategi bliver udnyttet optimalt på alle platforme. Du behøver altså kun at gå til ét webbureau, når du arbejder sammen med os.