SEO bureau

Hvis du er på udkig efter et professionelt og dygtigt SEO bureau, som skaber målbare resultater, så lad Komunikado hjælpe dig. 

Derfor skal Komunikado være dit SEO bureau:

Vi sætter os ind i din forretning

Inden vi gør noget andet, sørger vi for at sætte os grundigt ind i din virksomhed. Det gør vi, fordi vi på den måde, kan hjælpe dig på bedst mulige måde. Det giver os grundlag for at skræddersy vores løsninger til dig og dit firma.

Dit site bliver konkurrencedygtigt

SEO konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at hvis dit site bliver SEO optimeret, så kan du forvente mere trafik på dit site og forhåbentlig mere salg. Det kan du, fordi SEO optimerede sider ranker bedre på Google. Altså, dit site ryger højere op i resultaterne, jo bedre SEO optimeret det er.

Vi har 10 års erfaring

Med 10 års erfaring som digitalt bureau, har vi styr på det, vi laver. Det betyder, at du kan regne med, at vores løsninger er gennemtestede, så du får det bedste resultat. Vores medarbejdere er erfarne inden for branchen, og de lægger en dyd i, at du bliver tilfreds med vores arbejde.

Vi arbejder professionelt og personligt

Selvom vores arbejde foregår fuldt ud professionelt, betyder det ikke, at vi går ned på personligheden. Vi ønsker at skabe det bedste samarbejde med dig som kunde. Det betyder, at du altid er velkommen til at give os et kald eller komme forbi, og vi sørger for at have dig med – hele vejen!

Se, hvordan vi har hjulpet andre kunder:

Det siger vores kunder:

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.

Hvad er SEO og hvorfor?

HVAD ER SEO?

 

SEO står for Search Engine Optimization - på dansk også kaldet søgemaskineoptimering. Det er den proces, der gør, at din hjemmeside bliver fundet øverst som organiske resultater i søgemaskiner som eksempelvis Google.

SEO er en metode indenfor online marketing, som sikrer, at du har de bedste forudsætninger for at opnå stor synlighed på Google, hvor dit site bliver højt rangeret. Det handler om at udvælge hvilke søgeord, antal af ord og søgetermer.

Når man arbejder med SEO, handler det om at tænke som kunderne tænker. Altså, hvad vil en kunde søge på, hvis de skulle finde dit website? De ord handler det om at indsætte i sine tekster. Jo flere relevante ord til det, dit site handler om, jo større sandsynlig for at dit site rangerer højere.

 

HVORFOR SEO?

 

En analyse foretaget af Advanced Web Ranking viser, at de der rangerede højest på Googles søgeresultater modtog 38 procent af de samlede antal klik på computer og 30 procent på telefon. Hvor andenpladsen modtog 19 procent på computeren og 18 procent på telefonen. De tal viser, hvor vigtigt søgeoptimering er, for antallet af besøg på dit site. SEO optimering er med til at få dit site til at rangere højere, så de potentielle kunder i sidste ende finder dit site, når de søger.  

 

Vi guider dig

 

Som dit SEO bureau klarer vi SEO optimeringen af dit site for dig. Du kan trygt overlade dit site i vores hænder. Vores egne danske eksperter leverer kvalitetssikrede og målbare løsninger til dig. Lad os optimere dit site, så det rangerer endnu højere på Google.