Med SEO-optimering bliver din virksomhed set

SEO bureau, der optimerer din online tilstedeværelse

SEO, eller søgemaskineoptimering, handler om at skrive de tekster, der får søgemaskinen til at vise lige netop din side, når brugeren søger på ord eller sætninger, der vedrør din virksomhed.

Hos Komunikado kan vi hjælpe dig med at optimere dit website med SEO-tekst, så det altid ligger så højt som muligt i de organiske søgeresultater, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at opnå stor synlighed på Google.

Se vores cases

SEO er en langsigtet form for markedsføring, der skaber stor værdi

SEO kræver tålmodighed, men det er det værd

God SEO er en investering, for det tager tid for søgemaskinerne at anerkende dit store SEO-arbejde på din nye side, men når først det er implementeret, så er det en uvurderlig del af din markedsføring. 

Med vores store viden indenfor SEO, kan vi udforme de tekster, der får din webside til at rangere højt på søgemaskinerne, så dine kunder ser dem, når de søger.

SEO skaber kontinuerlig værdi

En analyse foretaget af Advanced Web Ranking viser, at de, der rangerede højest på Googles søgeresultater, modtog 38 procent af de samlede antal klik på computer og 30 procent på telefon. Andenpladsen modtog 19 procent på computeren og 18 procent på telefonen.

 

Kontakt os

Få opmærksomhed med SEO-analyse og gode tekster

God SEO skabes med grundig analyse

Ved at kigge på brugeradfærd og lave SEO-analyser af din virksomhed og det, den tilbyder, kan vi finde frem til de ord og vendinger, der giver dig flest hits og besøgende. 

Herefter arbejder vi altid med SEO ud fra et klart strategisk formål, hvor fokus er at bruge de rigtige ord til at rette opmærksomhed og synlighed på din virksomhed.

For at vi kan lykkes med det, kræver det, at vi får en solid indsigt i netop din virksomhed og dine målgrupper - det sker typisk i forbindelse med en 

Strategiworkshop:

  1. Hvad er visionen og missionen for din virksomhed?
  2. Jeres produkter og Unique Selling Points
  3. Målgrupperne og deres kendetegn
  4. User stories og kunderejsen

 

Læs mere om digital strategi

Det siger vores kunder:

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter 

On budget on time

Vi sætter en ære i altid at levere det rigtige produkt til tiden og indenfor budgettet - det giver tilfredse kunder, og det sikrer et godt samarbejde.

Ekspertviden

Vores eksperter sørger for at holde sig opdateret på, hvad der rør sig nationalt og internationalt, så vi altid kan guide og vejlede dig med opdateret og kvalificeret viden.

Resultater

Med kvalificerede analyse- og måleredskaber kan vi følge med i, hvordan vores tiltag skaber resultater for din virksomhed. 

Vi laver SEO, der får din virksomhed til toppen af Google.

Med over 10 år i branchen har vi længe fulgt med i, hvad der fungerer inde for SEO. Vi holder os løbende up to date med, hvad Google "belønner", og hvad der er vigtigt at have styr på, når det kommer til SEO.

Vi ved, at det kræver arbejde

Man kommer ikke sovende til en topplacering hos Google - og er man der først, kræver det også hårdt arbejde at beholde den placering. Hos Komunikado er vi klar over, hvad det kræver at få og holde en god placering på Google, for udover de rigtige søgetermer og SEO-tekster, så vurderer Google også dit websites kvalitet, hastighed og hvor mobilvenligt, det er. Vi står klar til at hjælpe hele vejen rundt.

Vi sørger for SEO-analyse

Men vores SEO-analyse-værktøj kan vi planlægge den bedste strategi for at nå til tops rent SEO-mæssigt. Her kan vi uddrage hvilke søgetermer, der giver mening for dig, og vi kan også sammenligne din hjemmesides eller webshops performance med eventuelle konkurrenters.

Dit site bliver konkurrencedygtigt 

SEO konverterer i gennemsnit 65 procent bedre end andre digitale kanaler. Det betyder, at hvis dit site bliver SEO-optimeret, så kan du forvente mere trafik på dit site og forhåbentlig mere salg. Det kan du, fordi SEO-optimerede sider ranker bedre på Google. Altså, dit site ryger højere op i resultaterne, jo bedre SEO-optimeret det er.

Vi holder os opdaterede

Google og de andre søgemaskiner ændrer jævnligt i deres algoritmer, så der hele tiden er nye kriterier for, hvad der får en side til at ranke højt. Vores eksperter holder sig hele tiden informeret om ændringer, og forsøger altid at forstå, hvad nye algoritmer vægter højt, så vi kan lave den bedste SEO for dig.