Skoledu

Vores møde med Komunikado har været starten på et varigt samarbejde. Vi giver Komunikado de varmeste anbefalinger.

Lasse Vang

Direktør Skoledu ApS

800

%

Flere prøveperioder

49

%

Flere brugere

75

%

Flere sidevisninger

Udfordring

Skoledu havde fået bygget en løsning, men det stod hurtigt klart, at løsningen ikke var fleksibel og kunne skalere til at danne grundlag for det LMS (Learning Management System), Skoledu havde i tankerne.

Løsning

Siden 2013 har vi sammen med Skoledu opbygget en ny Drupal-baseret LMS-platform med omfattende integration af interaktive læringsværktøjer i form af GeoGebra-opgaver, test-dig-selv opgaver samt både lærevejledninger og svarskemaer. Senest i 2018 er der blevet tilføjet et stort planlægningsmodul til opgaver.

Resultat

Skoledu.dk har i dag opnået en solid udbredelse, herunder i flere kommuner. 
Dertil kommer at der i forbindelse med re-design i 2017 blev opnået en flot plads som finalist til Danish Design Awards inden for kategorien "Better Learning".

Det har vi skabt:

  1. NYT FARVESKEMA

    Skoledu har fået en fuldstændig ny visuel identitet, hvor der er udarbejdet et nyt farveskema med bløde og lyse pastelfarver der skaber et imødekommende udtryk.

  2. NYE TYPOGRAFIER

    I samarbejde med den anerkendte danske forsker Sofie Beier har vi udvalgt nye danske typografier med særligt fokus på læsevenlighed i både overskrifter og brødtekster.

  3. FULDT RESPONSIVT DESIGN

    Der er designet et fuldstændig nyt brugervenlig responsivt design, hvor der er gjort omfattende brug af farvekodning af navigation og funktionelle elementer for at hjælpe brugerne.

Skoledu udtaler

,