Udfordringen

Triscan havde behov for at få udviklet en ny og omfattende, flersproget webportal i Drupal 9, hvor der var fokus på at skabe en god brugeroplevelse på tværs af enheder, og hvor designet skulle ramme alle målgrupper. 

Åbent og godt samarbejde

Sådan forløb processen

Workshop 01

At our first workshop, we got around all the aspects that Triscan wanted their new web portal to include. We quickly got a good and trusting collaboration with respect for each other's competencies up and running.

Konceptudvikling

In our concept development, we kept a strong focus on user experience (UX), digital design and programming, as these are very important elements when you want a multilingual web portal that will provide a good user experience. 

Opbygning af website

Our web developers eagerly embarked on the big task of building a brand new web portal that hit all of Triscan's audiences equally and could be used in multiple languages. 

Færdigt produkt

Triscan's new web portal is an effective and easily transparent web portal that speaks to all target groups. With the ability to choose its own entrance to the page, the web portal becomes relevant to all the target groups who visit the website. In addition, it is easy and straightforward to choose the language of the website. 

Optimering

Description

Designet til flere målgrupper og sprog

Se løsningen

Triscans omfattende markedsområde er blevet kogt ind til en overskuelig og letanvendelig webportal, hvor der er plads til både grossister, distributører, bilejere og industri. Uanset hvilken indgang, du har til Triscans univers, finder du let relevant indhold.Med udgangspunkt i en stærk visuel identitet og Drupal 9's uendelige muligheder for opbygning af komplekse webportaler, har vi designet en moderne og tidssvarende webportal, som Triscan kan nyde godt af i mange år frem. 

Besøg hjemmesiden

Løsningen er et simpelt design med masser af funktion

For at imødekomme Triscans ønsker om en flersproget webportal med fokus på gode brugeroplevelser for alle Triscans mange målgrupper, har vi skabt en webportal, hvor hver målgruppe let og hurtigt finder de informationer, de efterspørger - på de sprog, de ønsker.

Samtidig med det, bliver brugerne præsenteret for Triscans mange ydelser og produkter i et overskueligt design, der nemt leder brugerne videre til de funktioner, webportalen også rummer som et værktøj til nem selvbetjening. 

Vi har altså integreret alle de komplekse funktioner i én omfattende webportal, uden at den bliver forvirrerende for de besøgende at bruge. Faktisk vil vi sige, at vi er endt med en rigtig flot og funktionel webportal, som Triscan kan bruge og opdatere efter behov, og som deres brugere vil være glade for at besøge.

Den visuelle identitet går igen i designet

Det var meget nærliggende for os og Triscan, at bygge den nye webportal op omkring Triscans meget klare og kontrastfyldte farvevalg i deres visuelle identitet, da det er en stor del af deres brand. Derfor valgte vi at bygge klart definerede blogge på hjemmesiden, der blev gjort tydelige ved hjælp af disse farver. De klart definerede blogge gør samtidig hjemmesiden meget gennemskuelig, og de gør det nemt og klart for brugerne at forstå informationerne på hele webportalen. 

Letlæselige skrifttyper

Også skrifttyperne på hjemmesiden fik en opdatering. De færreste tænker over, hvor stor en betydning valget af skrifttyper har på udtrykket og brugeroplevelsen, men den rigtige skrifttype gør faktisk en stor forskel. Med valget af roboto-skrifttypen til brødteksten får hjemmesiden et professionelt, venligt og åbent udtryk, samtidig med at skrifttypen er letlæselig, fordi den giver en naturlig læserytme.

Logoet

Triscans logo er tilpasset i forhold til farverne i designmanualen og den visuelle identitet. Med et logo tilpasset mørk baggrund, og et logo tilpasset lys baggrund, er der mulighed for at anvende logoet på flere forskellige flader - digitalt såvel som analogt. Det klare og enkle udtryk med det markante gule A gør logoet letgenkendeligt selv på lang afstand. 


Click to select or upload image

Det siger Triscan a/s

Komunikado har bidraget med faglig sparring omkring både UX, digitalt design og programmering og drift af det nye website, hvor vi gennem hele processen har haft et åbent og godt samarbejde.Projektet har overholdt budgettet og har understøttet vores fortsatte vækst og vi ser frem til et godt fremtidigt samarbejde.

Thomas Fuglsang Andersen

Triscan a/s