Webbureau i Aarhus

Søger du et innovativt webbureau i Aarhus indenfor websites, E-commerce, Digitalt design eller Service og hosting? Vi leverer helhedsorienterede og målbare løsninger til din virksomhed. 

Derfor skal Komunikado være dit webbureau i Aarhus: 

Vi har drevet webbureau i 10 år

Komunikado har eksisteret siden 2009. Med 10 års erfaring som digitalt bureau ved vi, hvad vi er dygtige til, og det er netop det, der er med til at sikre dig, at du får de bedste løsninger til dit website. Vores egne danske eksperter leverer kvalitetssikrede og målbare løsninger.

Vi arbejder helheds-orienteret 

Alle vores projekter tager udgangspunkt i, at vi først og fremmest får en grundig forståelse for netop din forretning. Det betyder, at vi kan hjælpe dig allerede fra konceptudviklingens start og til markedsføringen af den færdige løsning.

Internationalt  udsyn

Selv om vi er et mindre, lokalforankret team, kan du være sikker på, at vi altid har 100% styr på de nyeste trends og den nyeste forskning på markedet. Vi skeler i høj grad til udlandet, hvilket gør, at du som kunde hos os kan være sikker på, at dit website altid er up-to-date på de nyeste trends.

Vi er i øjen-højde

Vi er et mindre bureau, hvor der er et nært sammenhold også mellem de forskellige faggrupper. Det betyder, at alle udfordringer bliver løst hurtigt, fordi vi let kan snakke sammen. Derudover er du altid velkommen forbi til en status.

Se, hvordan vi som webbureau har hjulpet andre kunder

Det siger vores kunder

,

Skal vi også
hjælpe dig?

Ring til os på tlf: +45 70 25 25 49
Eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig.

Webbureau i Aarhus som forbinder målbare og kvalitetssikrede løsninger 

Professionel og personlig service

Som dit webbureau i Aarhus tilbyder vi dig personlig service, som ikke går på kompromis med professionalitet og kvalitet, når du mangler hjælp til digitale løsninger. Vi har over 200 dedikerede og tilfredse kunder. For os er det vigtigste vores kunder. Du skal som kunde være tilfreds med vores løsninger, helt fra start til vi overleverer det færdige resultat.

 

Vi sætter os ind i din forretning

Derfor sikrer vi os, at vi forstår netop din forretning og dens udfordringer, så vi kan levere høje kvalitetsløsninger, som passer til netop dit website. Du kan som kunde altså være tryg ved, at dine værdier og koncepter skinner igennem, da vi designer vores løsninger til at passe til dig og ikke omvendt. Du kan derfor trygt overlade dit site i vores varetægt. Vores team er dedikeret og brænder for det, de laver, hvilke

sikrer, at de altid leverer af højeste kvalitet.

 

Sammen finder vi de bedste løsninger

Vi ønsker at være din foretrukne webbureau partner i Aarhus til at holde styr på dine hjemmesider og webshops. For at du kan få den helt rigtige løsning, ønsker vi sammen at nå til enighed om, hvor dit website skal hen, og vi sikrer os at levere en ordentlig kvalitet, så du bliver tilfreds. Det gør vi ved at sætte os grundigt ind i din virksomhed fra starten, så vi kan hjælpe dig bedst muligt hele vejen.

 

De lokale fordele

Fordelene ved et lokalt bureau er flere. For selvom langt størstedelen af kommunikation i dag foregår via telefon, mail eller skype, så kan nærheden af et lokalt bureau noget andet. Det giver mulighed for, at vi kan mødes, når tingene skal snakkes i dybden, eller hvis du blot ønsker at komme forbi til en kop kaffe og høre, hvordan det går med dit site.